Barbarez cita forum, odlucio opet da poslusa Nodija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Barbarez cita forum, odlucio opet da poslusa Nodija
Pa naravno da je nepravedno, i to, a i to da Đakovac već 3. okupljanje presjedi na klupi, nije mu mogao dati 15 minuta, a recimo Kulenović i Šunjić prvi put pozvani, i odmah u prvih 11.Ghuraba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:09Ovo je idealna prilika da vidi treba li Omerovic dobijati pozive, kakav je Tahirovic kad ima klasicnog DMF-a uz sebe i sta Kulenovic moze pruziti. Vjerujem da ce protiv Nizozemaca poceti Dzeko i Bazdar u napadu. Malo mi je nepravedno sto ovaj Kulenovic recimo odmah dobija startnu postavu, a Tabakovic takvu priliku jos nijednom nije dobio.
Davno smo ustanovili da Barbarez cita i upraznjava sta ovaj mongoloid pise na forumu.
Sve je krenulo od onog posta kad je napisao da ce Barba izgubiti njegovu podrsku ako ne pozove određene igrace...kempes je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:14Davno smo ustanovili da Barbarez cita i upraznjava sta ovaj mongoloid pise na forumu.
Pa šta se onda buni hightower...Maroon1946 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:06PovrijeđenPirke je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:03Dedić je došao povrijeđen.Hightower je napisao/la: ↑16 nov 2024, 19:52Sad je i zvanično Barbarez je ostvario san vecine nas i igra football manager uzivostrasno sta radi od reprezentacije. Otjerao je Hadzikadukica i Anela, javno prozvao Gazibegovica, sad je klupirao Dedica. On je ili genije ili nas veceras očekuje najteži poraz u historiji
Anel je sam sebe otjerao.
Za Dennisa ne znam šta se desilo.
Nije zakuhao sa Dedicem, momak je povrijedjen.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:17Zaključak dosadašnjeg mandata Sergeja Barbareza: Prvo je zakuhao sa Ahmedhodžićem kojeg smo izgubili na duži period a možda i zauvijek, zatim je zakuhao sa Hadžikadunićem, a evo sada očito i sa Dedićem. Dakle zakuhao je sa tri igrača koji su trebali da budu stubovi nove generacije Zmajeva i lideri reprezentacije narednih 10 godina. Bravo majstore, good work!!!![]()
Anel ne zeli da igra za BiH.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:17Zaključak dosadašnjeg mandata Sergeja Barbareza: Prvo je zakuhao sa Ahmedhodžićem kojeg smo izgubili na duži period a možda i zauvijek, zatim je zakuhao sa Hadžikadunićem, a evo sada očito i sa Dedićem. Dakle zakuhao je sa tri igrača koji su trebali da budu stubovi nove generacije Zmajeva i lideri reprezentacije narednih 10 godina. Bravo majstore, good work!!!![]()
Joj ne seri majke tiGG3 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:04A tko si ti ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:02Ko su ovi ljudi sto ce za 45 minuta igrati za moju drzavu???
Nikad se nije desilo da ni ja ni evo niko oko mene ne znamo kako izgleda 7/11 ovi igraca uopste.Mogu hladno sutra sjesti preko puta mene necu znati ko su.Gdje ovo nalaze ba,gdje ovo igra??
S njima dvojicom naprijed imamo se cemu nadati
Anel obicna pi*zda koja glumi povrede i bira kad da igra.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:17Zaključak dosadašnjeg mandata Sergeja Barbareza: Prvo je zakuhao sa Ahmedhodžićem kojeg smo izgubili na duži period a možda i zauvijek, zatim je zakuhao sa Hadžikadunićem, a evo sada očito i sa Dedićem. Dakle zakuhao je sa tri igrača koji su trebali da budu stubovi nove generacije Zmajeva i lideri reprezentacije narednih 10 godina. Bravo majstore, good work!!!![]()
E ovo mu je najveci minus. Lik je potrosio citave LN, a veze nema kako bi nam trebalo izgledati prvih 11.Hightower je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:25Cilj lige nacije je bilo uigravanje ekipesvaku utakmicu druga postava. Očigledno je da nema pojma sta radi i da igra samo na "šok" efekat. To ce jednom proci ne sumnjam u to sa ovakvim rokadama i glupostima ce sigurno uzeti skalp nekoj vrhunskoj ekipi ali dugoročno necemo imati nista od toga.