Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Stvarno su mi fascinantni ljudi koji vozare a nemaju ACC uređaj
- Maroon1946
- Kontakt:
Ko hoće da gleda pravi box 21 Decembar - Fury vs Usyk.
Ko hoće da gleda MMA sutra rano ujutru - Jon vs Stipe/Oliveira vs Chandler.
Sve ove egzibicije sa veteranima i youtuberima se ne isplate gledati. Eventualno upaliti highlightse i uvjeriti se. Ljudi su toliki hype digli radi Tysona koji ima skoro 60 godina. Obican cashgrab.
Sve ove egzibicije sa veteranima i youtuberima se ne isplate gledati. Eventualno upaliti highlightse i uvjeriti se. Ljudi su toliki hype digli radi Tysona koji ima skoro 60 godina. Obican cashgrab.
Vala ova borba Jonesa i Miočića je gotovo ravna ovoj egzibiciji Tysona.Maroon1946 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:37Ko hoće da gleda pravi box 21 Decembar - Fury vs Usyk.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Tako nekako. Dovoljno vidjeti da je kvota na Jona 1,15 a na Stipu 5,5.Surreal je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:43Vala ova borba Jonesa i Miočića je gotovo ravna ovoj egzibiciji Tysona.Maroon1946 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:37Ko hoće da gleda pravi box 21 Decembar - Fury vs Usyk.
Premda se i Stipe trebao povuci iz mma nakon onog poraza od Ngannoua
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
alemsa je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:10Pa to ti i hocu reci, ako je nesto bilo dobro to se dizalo bas, a danas treba da napravi bas nesto fenomenalno da bi proslo svatas.
Imo si ligu prvaka utorkom i srijedom na bhtv i koju ti tekmu pusti, gledaj sta ces nemas izbora, danas ti dosadna tekma prebacis odma na drugu.
Danas imaš sve što si imao i ranije, samo je do tebe hoćeš li se ograničiti samo na to. Imaš vrhunsku muziku, vrhunske filmove, vrhunski sport i sve ostalo.
Samo je pitanje možeš li pobjeći od mainstreama koji ti se servira na svakoj platformi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako ovog lika nije sramota tuci se sa penzionerom jbt. Vise se obrukao nego Leo svojim upisima na forumu. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali nisi imao mogućnosti da gledaš sve kao ranije. Hoćeš gledati svaku tekmu Lige Nacija možeš, NBA možeš. Ne postoji sport za kojeg ne možeš naći stream, onda svako ima svoj podcast, svako ima svoju analizu sporta, milion članaka, milion portala, pa onda video igre, PS4 se nađe za nikakve pare, hoćeš knjige, investiraš u polovni kindle i možeš čitati sve ikad napisano, svaka serija dostupna, film, pjesma.Virtu4l je napisao/la: ↑16 nov 2024, 16:00alemsa je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:10Pa to ti i hocu reci, ako je nesto bilo dobro to se dizalo bas, a danas treba da napravi bas nesto fenomenalno da bi proslo svatas.
Imo si ligu prvaka utorkom i srijedom na bhtv i koju ti tekmu pusti, gledaj sta ces nemas izbora, danas ti dosadna tekma prebacis odma na drugu.
Danas imaš sve što si imao i ranije, samo je do tebe hoćeš li se ograničiti samo na to. Imaš vrhunsku muziku, vrhunske filmove, vrhunski sport i sve ostalo.
Samo je pitanje možeš li pobjeći od mainstreama koji ti se servira na svakoj platformi.
Sve se to igralo i prije. I prije 20 godina se igrao NBA po 15 mečeva u noći, ali nisi mogao da gledaš svaku utakmicu.
Nevjerovatno da je došlo do toga da uz neku investiciju od 300 KM (tipa tablet) + 30KM za internet mjesečno imaš pristup apsolutno svom medijskom sadržaju ikad.
(Ako se znaš snaci ilegalnim tokovima naravno

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znaš kako, ja nisam pobornik te priče da je prije nešto bilo kao bolje, pa još kad se uđe u romantizaciju tog nekog vremena. Odvratno.
Ja mislim da se sve treba staviti u kontekst vremena u kojem se dešavalo jer je u tom trenutku to bilo najbolje što postoji.
S tim da su mi uvijek bila smiješna poređenja recimo Pelea sa današnjim najboljim igračima, uzećemo za primjer Messija i Ronalda. Ja mislim da se ti igrači u današnjem atomskom sportu ne bi vidjeli, a mislim da bi recimo LeBron ili MJ u vremenu Chamberlaina išli do 150, ako je ovaj išao do 100. Toliko je danas sve napredovalo i toliko se danas može izvući maksimum iz ljudskog tijela, što pravilnim radom, što pravilnom ishranom, regeneracijom, itd, itd.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma to je standardna priča. Za 20 godina će ovoj djeci 2024. godina biti bolja nego 2044. i tako u krug. Razlika je u tome što je tad jedna utakmica Engleza vikendom bila događaj i prati se jer nisi imao opcije da gledaš sve i naravno da je bilo veće očekivanje, isto je i za sve druge sportove što su se prenosili na kapaljku.Virtu4l je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:30
Znaš kako, ja nisam pobornik te priče da je prije nešto bilo kao bolje, pa još kad se uđe u romantizaciju tog nekog vremena. Odvratno.
Ja mislim da se sve treba staviti u kontekst vremena u kojem se dešavalo jer je u tom trenutku to bilo najbolje što postoji.
S tim da su mi uvijek bila smiješna poređenja recimo Pelea sa današnjim najboljim igračima, uzećemo za primjer Messija i Ronalda. Ja mislim da se ti igrači u današnjem atomskom sportu ne bi vidjeli, a mislim da bi recimo LeBron ili MJ u vremenu Chamberlaina išli do 150, ako je ovaj išao do 100. Toliko je danas sve napredovalo i toliko se danas može izvući maksimum iz ljudskog tijela, što pravilnim radom, što pravilnom ishranom, regenracijom, itd, itd.
Što se igrača tiče, vjerujem da bi i svi ti od prije danas bili klase uz modernu tehnologiju i sve što ide uz to, ali kad bi njih iz tog stanja prebacili danas na teren bili bi lošiji dosta i današnji prosječni fudbaler bi bio tad najbolji na svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ja mi smo jednostavno bili limitovani opcijama, zato je toliki znacaj bio na svemu sto je iole dobro.Otelo je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:39Ma to je standardna priča. Za 20 godina će ovoj djeci 2024. godina biti bolja nego 2044. i tako u krug. Razlika je u tome što je tad jedna utakmica Engleza vikendom bila događaj i prati se jer nisi imao opcije da gledaš sve i naravno da je bilo veće očekivanje, isto je i za sve druge sportove što su se prenosili na kapaljku.Virtu4l je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:30
S tim da su mi uvijek bila smiješna poređenja recimo Pelea sa današnjim najboljim igračima, uzećemo za primjer Messija i Ronalda. Ja mislim da se ti igrači u današnjem atomskom sportu ne bi vidjeli, a mislim da bi recimo LeBron ili MJ u vremenu Chamberlaina išli do 150, ako je ovaj išao do 100. Toliko je danas sve napredovalo i toliko se danas može izvući maksimum iz ljudskog tijela, što pravilnim radom, što pravilnom ishranom, regenracijom, itd, itd.
Što se igrača tiče, vjerujem da bi i svi ti od prije danas bili klase uz modernu tehnologiju i sve što ide uz to, ali kad bi njih iz tog stanja prebacili danas na teren bili bi lošiji dosta i današnji prosječni fudbaler bi bio tad najbolji na svijetu.
To za igrace se mora samo gledati sta je uradio u svojoj eri. Nista Pele nije imao vise dostupno od ostalih igraca tog vremena, i uzeo je 3 svjestka jel. Isto kao i Ronaldo ili Messi sto su imali sve dostupno kao i svaki igrac danasnjeg vremena, i uradili su sta su uradili.
- feniksptica
- Kontakt:
Jake Paul izazvao Schumachera na trku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
@alemsa nosiš li šešir ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nosim evo:
- ASD
- Kontakt:
Na Sofascore ima fair play malonogometna liga.
Imena ekipa su
Mladi Muslimani
Al Aksa
Ilmijjini Ljiljani (šta god ova prva riječ značila)
Imena ekipa su

Mladi Muslimani
Al Aksa
Ilmijjini Ljiljani (šta god ova prva riječ značila)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ilum - znanje na arap. jeziku.
Od te riječi je riječ ilmija - udruženje učenjaka.
Nekome su ti nazivi smiješni, neko se fura na to.
Bitno je da se igra lopte i da se čovjek dobro oznoji

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Najtuznije sto je majka na ovo pristala. Kakav mentalni sklop...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je