Valjda poslije Borcastrujasamo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:29To je več davno sređeno Husref dolazi u Slobodu odma poslije utakmice sa Zrinjskim

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Valjda poslije Borcastrujasamo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:29To je več davno sređeno Husref dolazi u Slobodu odma poslije utakmice sa Zrinjskim
Do mene je nisam se dobro izrazio Poslije utakmice Zrinjski Igman je SREĐEN dolazak Husrefa
Nije da nismo znali, ali eto i oficijalno se sjeda za stol oko razvoda i nagodbe. Ozbiljni advokati su ovdje, a kako vidim i oko HEEZ-a je nagodba. Ne znam iskreno sta je sa svom u Americi, jer se govorilo da je firmu i kamione njoj ostavio, ali ocito da nisu cista posla ni tu.Azmir Husić se nakon razvoda suočava s tužbom, bivša supruga potražuje 20 miliona KM
može nazad u Romaniju sa Pala. I jest za tog nivoa. Douše pokazao je želju a i nije imao previše vremena za dokazivanje.
Dobro im dodje ova pauza, mogu se samo odmoriti od blamiranja.....sljedi nastavak blamiranja.....vecina ovih igraca su i dovedeni da nas blamiraju, pogotovo kad su grobari smjenjeni, ali ostali ostali su njihovi igraci i menadjeri....instrukcije i opstrukcije, iskreno ne znam koji qrac ih drze jos u klubu.....makar nek naprave ustede za stanovanje......nek idu svojim kucama, koji ce nam qrac.
Ja sam cuo da je svima vise-manje receno, odnosno vecina je to vec odradila. Do tad drze formu trčkarajući na utakmicama Slobode.
Imaju placeni trenazni proces do odlaska u novi klub, Sloboda je je uvijek bila merhametli klub, posebno za ove sto nisu mogli naci da negdje igraju. Utociste za menadzere u pokusaju i njihove igrace sa termina, prihvatiliste za ambiciozne degene poput nekog rukometnog sudije i njegove jarane itd. Mi smo propali ko Grcka, samo treba da nam jave.
Kako li su spremili utakmicu za nedelju to cemo da vidimo. Borac mora pasti kako znaju i umiju
Znas kako, danas malo snijega kojeg niko nije htio ocistiti sa Tusnja i otkazali trening, pustili igrace slobodno. Eto kako se spremaju i sve ti je jasno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.