Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
cestitam, daboga ti djete navijalo za Chelseanewton_heath_lyr je napisao/la:E ovako samo da obavijestim sve moje drage forumase,bez obzira za koga oni navijali ili koga mrzili da je "Newton_Heath_LYR" dana,07.Aprila 2011. u 01 sat poslije ponoci po prvi put postao Tata.Sta da vam kazem ,nikada vece neizvjesnosti i uzbudjenja.Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta,ako i sebi samom naravno.I dalje navijajte,"sportski" mrzite i postujte jedni druge.
Mala Adna je dosla na ovaj surovi "real" svijet,ali ce Tajo dati sve od sebe da sto vise uziva u njemu.
EDIT:
Nagradna igra koju sam organizovao je zavrsena sinoc tacno u ponoc.Ukupno se na PM javilo 21 forumas i svi su dali tacan odgovor na postavljeno pitanje.Ime dobitnika glavne nagrade objavicu u toku dana tako da svi oni koji su se javl;jali u prethodnih 7 dana i slali odgovore znaju svoje redne brojeve i mogu da se nadaju da su bas oni sretnici koji ce svoju privrzenost Manchester Unitedu "okruniti" jednim prekrasnim dresom koji je aktuelan u tekucoj sezoni.
Neka ste mi zivi i zdravi.
dr.van nostrand je napisao/la:@drH , gle samo poglede navijaca Uniteda iza gola
Dobra slika, treba odmah napasti tako neka se ........drH je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:@drH , gle samo poglede navijaca Uniteda iza gola![]()
takodjerHawking je napisao/la:@Newton_Heath_LYR: Čestitke, neka bude zdrava i sretna aBd!
Ofiran si !Virtu4l je napisao/la:Pošalji poklon UEFA-i.
Ofiran si !Virtu4l je napisao/la:Pošalji poklon UEFA-i.
Smjesan si ocmVirtu4l je napisao/la:Imaš negdje topic kako se rukuje forumom. Ako ne nađeš, javi se adminu ili aleksandru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.