Bundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:20Ovo danas ne treba kritikovati, koliko god dosadno bilo. Bio je gust raspored u posljednje vrijeme, bitno je da se pobijedilo. Ako opet fasuju protiv jačih, eh onda se može kritikovati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:20Ovo danas ne treba kritikovati, koliko god dosadno bilo. Bio je gust raspored u posljednje vrijeme, bitno je da se pobijedilo. Ako opet fasuju protiv jačih, eh onda se može kritikovati.
Wirtz ima nešto što je danas rijetkost u nogometu: izrazitu fudbalsku inteligenciju/znanje upakiranu sa vrhunskom tehnikom, brzim odlukama, kretanjima na terenu, mekanim prvim dodirom, kontrolom lopte, pregledom igre, fenomenalnim osjećajem za pass igru, dobrim udarcem.Zlaja83 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:37Ovo sam ja davno pitao, pa nitko ne odgovori, a to je kako bi izgledao formacijski taj vezni red i napad sa Wirtzom i Musialom zajedno na terenu. Kako god pogledam cini mi se da bi zauzimali isti prostor, i iako se radi o super igracu ne vidim da je neophodan.Bundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:20Što se tiče Wirtza, dugo sam zagovarao njegov dolazak u Bayern, ali sad i baš nisam za to, ako će to značiti da Musiala ide na krilo.
Danas utakmica bljak, ali eto ako cemo gledat pozitivno: ovo je 5 cs zaredom, moglo se stisnut i jace da je trebalo, nitko se nije povrijedio, novembar tek...
Pa imas golmana, Nubel je na posudbi. Dati mu priliku da se dokaze, ako ne bude valjao, onda se moze razmisljati o novom golmanu. Lijevi bek ce ici vjerovatno Aznoua da promovisu, a ima i legenda Guerreiro-vjerovatno najpotcjenjeniji igrac u ekipi.armando je napisao/la:A bekovi, a golman![]()
Neće ćaća braniti ko dino zof.
Bayern have decided to extend Dayot Upamecano’s contract beyond 2026. The player's camp has already been informed. Negotiations expected to take place in the coming weeks [@Plettigoal]
Ovo su momenti kada se klaunovima produzuju ugovori.Official: Jan-Christian Dreesen has extended his contract as Bayern CEO until June 2027
Toliko o tuhelinjuBryan Zaragoza on Tuchel not playing him because of the lack of German or English knowledge: “Football is played with the feet and not with the language”.
Kakav Tuhel smrad najveći koji je ikada vodio Bayern i zamisli opet je doskora par budala na čelu sa nakim Galonom pisalo hvalospjeve o njemuBayern@heart je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:10Toliko o tuhelinjuBryan Zaragoza on Tuchel not playing him because of the lack of German or English knowledge: “Football is played with the feet and not with the language”.
Sinoć što je odigrao sa ESP solida još gol iz penala za pobjedu. Nadam se da ga nismo otpisali za naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.