PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
..btw,hoce li neko jednu friendly ?!
-
- Kontakt:
haj napravi..muhovic je napisao/la:..btw,hoce li neko jednu friendly ?!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eu2jasko_juve je napisao/la:haj napravi..muhovic je napisao/la:..btw,hoce li neko jednu friendly ?!
ss.ba
ss.ba
..ulazi

opa, 8. kolo sa jaskom katerom igram..
mislim da cu mu ''dati po usima'' kao i svaki put do sad xD
jasko, posalji mi pp kad ti odgovara da odigramo
baj d vej, sta je savez odlucio za tekmu s karaonom? upisite cojku pobjedu, i upisite jedan gol huntelaru drugi raulu
a on je mene natrpao s di nataleom.. al nek se i on javi, mozda se cojk bolje sjeca, ja sam malo pjan bio jucer xD
pozz

baj d vej, sta je savez odlucio za tekmu s karaonom? upisite cojku pobjedu, i upisite jedan gol huntelaru drugi raulu

a on je mene natrpao s di nataleom.. al nek se i on javi, mozda se cojk bolje sjeca, ja sam malo pjan bio jucer xD
pozz
jasko_juve je napisao/la:meni nista ne smeta,igraj kako hoces,boli me kita..ha ja ..pa ja ,da istupim iz lige, ako vam toliko smeta ( pojedincima ) sto igram tako,istupicu,nije frka...a uvijek mogu naci nekog da odigram friendly il tako nesto na ovom forumu ..isto sad kad bi ja rekao - nemojte igrati na centarsuteve,imate jake ljude u napadau,visoki,ovo ono..ja gluposti braco moja..![]()
![]()
![]()
nego ever,il neko drugi mogli smo dvije tri bacit, pa moram ucit,imam ispit sutra
![]()
Ma normala..Svako ko je igrao na plejci ovaj PES,igrao je na CUT..Tako se uci soccer..Dribling,cut,okreni se vamo,tamo,gore dole,kicmu razbij nekome i daj gol..Ti si ovdje najbolji igrac i to je 100%,a ja sam isto ovako igrao kao ti ovaj soccer,ni bolje ni slabije..Sada sam prosjecan igrac,jer nemam toliko vremena da igram..CUT i dribling mogu samo ljudi koji znaju igrati,a vidio si da protiv mene vise toliko ni ne pali taj cut,jer igram "onu" odbranu,znas ti koju

e jesi objasnio kralju, svaka ti cast"ever"
Ma normala..Svako ko je igrao na plejci ovaj PES,igrao je na CUT..Tako se uci soccer..Dribling,cut,okreni se vamo,tamo,gore dole,kicmu razbij nekome i daj gol..Ti si ovdje najbolji igrac i to je 100%,a ja sam isto ovako igrao kao ti ovaj soccer,ni bolje ni slabije..Sada sam prosjecan igrac,jer nemam toliko vremena da igram..CUT i dribling mogu samo ljudi koji znaju igrati,a vidio si da protiv mene vise toliko ni ne pali taj cut,jer igram "onu" odbranu,znas ti kojuSamo odbrana je bitna,a u napadu ako imas slabiju ekipu,snadji se..Po meni je bezobrazno da neko prigovaara za cut,a moze se realno irgati i bez njega..Nije toliko neophodan jasko,jer svakako imas onaj dribling za lomljenje igraca,pa se moze i kroz sredinu,ali neki se bune i kad ih driblas kroz sredinu,eto i to smeta xD ..Sto se beze raspisah,a mogao sam na nesto pametnije potrositi ovu minutu i po' ... ccc

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Objasnio sam ovo k'o Ensar Sulejmanovic,zvani "svjedok"..Raspad sistema 
btw. gledam ove tabele..Samo Jasko,Darkec i ja smo neporazeni..Ko li ce prvi pasti ?!

btw. gledam ove tabele..Samo Jasko,Darkec i ja smo neporazeni..Ko li ce prvi pasti ?!

Darkec igra sljedeću sa mnomever je napisao/la:Objasnio sam ovo k'o Ensar Sulejmanovic,zvani "svjedok"..Raspad sistema

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Funjai je napisao/la:opa, 8. kolo sa jaskom katerom igram..mislim da cu mu ''dati po usima'' kao i svaki put do sad xD
pozz
ja znam moje golove xD prvi go iz volea ono kad sam proso sa strane to je dao denis
drugi gol isto s 20 metara onaj u raslje di natale
i treci go kad sam proso s onim alexis sanchezom po strani i plasiro je u cose to su moja tri strijelca

Tekma bez laga bez cut-a puno suteva lijepih golova ma extraa

kazem ti, jedva cekam revans 
meni pisi onaj huntelaru, a drugi raulu

meni pisi onaj huntelaru, a drugi raulu

Bili ste vrijedni i ovo kolo odigrali i prije nego što je trebalo, pa sam se ja potrudio da vam odradim tabele i listu strijelaca, takodjer prije
. Znači novo kolo se igra od petak 00:00 (sutra navečer
), da ne bi bilo zabune.
Funjaji i karaon, a vašim igračima su upisani golovi
(Huntelar, Raul - Denis, Di Natale, Sanchez)

Ako ima grešaka samo javite
!

Funjaji i karaon, a vašim igračima su upisani golovi

Ako ima grešaka samo javite

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
evo kaze ti Raul ''hvala na razumijevanju''

-
- Kontakt:
Kako sam los u pm
Ako nepocnem igrati onako kako sam igrao prosle sezone nista od po

- Goalgetter
- Kontakt:
Jos su preostale 2 utakmice SportSport.ba PES6 Kup-a :
Bayer Leverkusen - Sporting
Dynamo Kiew - Zenit St. Petersburg
Do nedjelje se jos mogu odigrati utakmice ..
Dosad su ovo sljedeci parovi 1/4 Finala :
Galatasaray - Bayer / Sporting
Napoli - Fiorentina
Dynamo / Zenit - Birmingham
Sevilla - Villareal
Bayer Leverkusen - Sporting
Dynamo Kiew - Zenit St. Petersburg
Do nedjelje se jos mogu odigrati utakmice ..
Dosad su ovo sljedeci parovi 1/4 Finala :
Galatasaray - Bayer / Sporting
Napoli - Fiorentina
Dynamo / Zenit - Birmingham
Sevilla - Villareal
- Goalgetter
- Kontakt:
S-Y-L-A-R evo i ovim putem da ti javim da se dogovorimo za 7. kolo. Poslao sam ti vec juce PP 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 apr 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
hocu ja? smiDes?jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko?*

-
- Kontakt:
ajd ako si tu,ako nisi ti moze i neko drugi..Funjai je napisao/la:hocu ja? smiDes?jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko?*
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tu sam, aj pravi eto me
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.