plisek je napisao/la: ↑13 nov 2024, 09:25
Pitar6785 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 05:11
napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 21:28
Nema ni Man City dusu al dominiraju. Nisam ja rekao da su oni Real, nego su stvorili sliku o sebi da 8/11 protivnika dole ide spustenih gaca jer ne ocekuju nista, kao i nama sto su dolazili u periodu 2018-2021. i Zelji 2010-2013. Najbolji primjer je to sto ih nismo naprasili sa igracem vise dole, svima bod dobar jer smo u zadnjih 5 sezona dole znali na poluvremenu 3 komada primit.
Apsulutno POGRESNO..
U zadnje 3 godine zrinjski je imao penal nepostojeci mi vodili 0:1 u mostaru Dal cinimi se dao go
Prosle godine 2 gola u prvoj utakmici bila iz sumniive situacije faul nad cinimi se Hadicem i offsid, al i bez tog druga utakmica u mostaru u 93 min cist penal nesvira kod 4:3 rezultatata
Ove godine
Pogledaj utakmice
Zeljo zrinjski
Zrinjski borac
Zrinjski posusje
Zrinjski FK SARAJEVO.
Takodje pogledaj
FK SARAJEVO borac
Sb SARAJEVO
SARAJEVO posusje
zrinjski SARAJEVO..
Jedini poguranac je bio protiv radnika za nidalov CRVENI, al to je bilo u 72 minuti gdje smo imali i rez 1:0 i imali smo jos pravo na 2 izmjene…znaci nije bio penal sviran za nas u 93 minuti nit je kod 1:0 zanas radniku is ponisten go nit da mu nije sudjen penal
I sad umjesto mi da smo na +5 mi na -4 znaci 9 bodova za 13 kola
upravo ovo!!!!!!
Prestanite dizati u nebesa prosjecne ekipe koje bez podrske saveza, vice i hdza ne bi bili ni osmi na tabeli. Odgovorni tvrdim da bi borac davno ispao iz lige a zrinjski ne bi ni evropu izborio. Mi smo trebali/morali biti na +5 da je sve bilo kako treba.
Dakle opet se vracamo na to, nasa borba je protiv saveza ne protiv ekipa!!! Puna podrska Mirvicu, Ibrakovicu i ostalima koji pokusavaju razbiti ovu korumpiranu skupinu bezlicnih osoba
Istina je da bi Borac bio rang Sloge da nemaju pomoć kakvu imaju. Zrinjski nema takvu pomoć i ne znam zašto njih petljati u ovo, ova priča je na nivou šta bi bilo kad bi bilo. Treba reći realno stanje a ono je da mi moramo biti duplo bolji od konkurencije da osvojimo titulu. Niko nam nije kriv protiv kona i Zrinjskog što nismo upisali pobjede i sad bi bili vjerojatno prvi, dok smo protiv Posušja i Širokog očigledno oštećeni.
Ta priča
da je tako oni bi bili takvi je teško nonsens u ovim okolnostima, niko nije ubjeđen da su oni bolji od nas na pošten način pa zato konkuriraju za titulu, svi smo svjesni kako igraju od proljeća 2021.
Naravno ove godine smo daleko bolji za razliku od prethodnih jer je Mirvić konačno shvatio da treba dobrog trenera što je i uradio pa sad imamo ako se ne varam najbolji start u historiji kluba.
Momentalno važnije od titule jeste savez i da se tu ubacimo, pa onda možemo pričati o tituli, ali ako se i ne osvoji ja ekipi ne mogu zamjeriti niti bi iko od nas mogao, pogledajte okolnosti gdje igramo Anđusiću pokida ACL i još nešto žuti karton