Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

izzo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la izzo » 07 apr 2011, 14:54

Samo je Paja u stanju privuci odmah 5-6 ljudi da se raspravljaju sa njim :lol: :lol:

Wengera za doživotnog menagera Arsenala i dominacija je neminovnost!! ..a trofeji :?: ...ma yebo trofeje, to je svakako za luzere.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 14:55

Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.
Dio Arsenala

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 14:57

izzo je napisao/la:Samo je Paja u stanju privuci odmah 5-6 ljudi da se raspravljaju sa njim :lol: :lol:

Wengera za doživotnog menagera Arsenala i dominacija je neminovnost!! ..a trofeji :?: ...ma yebo trofeje, to je svakako za luzere.
lik ocigledno ima potrebu za paznjom, i to neku hornicnu potrebu, sta znas , mozda je to dio terapije neke, bez zeze al stvarno,vidi se da uziva u privlacenju tudje paznje a na forumu "glupostima" se najlakse dobije ista, bez uvrede :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 14:58

Joj @MaGica i ti me nekada zaebavas...

pa sta se imas raspravljat,svima je jasno kako paja komunicira i zasto ga shvatas ozbiljno....

ja volim procitat njegov post,nasmijat se i to je to....a sad kad bi to bilo relevantno i ozbiljno.... :lol:

nezz sto se ubjedjujete s njim...iznenadjen sam nekada,jedino ako vas to zabavlja :lol: odjednom vas 4-5 dodje i raspravlja s njim...

ma paja je kralj ovoga foruma :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 14:58

Vi dolazeci na ovu temu imate potrebu da privlacite moju paznju ja da hocu da privucem paznju navijaca inferiornih klubova sigurno bi tamo na njihove teme otisao, stvar je obrnuta oni dolaze da privuku moju paznju.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 07 apr 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2011, 15:00

izzo je napisao/la:Samo je Paja u stanju privuci odmah 5-6 ljudi da se raspravljaju sa njim :lol: :lol:

Special One je to lepo rekao:

"There is a coach whose teams have been playing fantastically for 10 years and his players are always young. A young team that never wins anything".

Dodji Pajo na teme o Serie A, da vidis kako bi te moji momci razvalili ko Barca Arsenala.

Sei un ridicolo!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 15:01

-Paja je napisao/la:Vi dolazeci na ovu temu imate potrebu da privlacite moju paznju ja da hocu da privucem paznju navijaca inferiornih klubova sigurno bi tas otisao, stvar je obrnuta oni dolaze da privuku moju paznju.
de mi napisi sad 5 glavnih razloga sto je Arsenal najbolji i najdominantniji klub na svijetu, da vidim zasto je to tako,hajd :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 15:04

Istina a i postoje treneri koji ne znaju ni sabirati ili ne znaju u kojoj godini zivimo a i postoje treneri koji potrose budjet neke osrednje drzave i prime 5 komada u utakmici u kojoj se kao najvise trude. Ja rijetko zalazim na teme o tim kvaziligama ako su svi strucnjaci i poznavatelji ko ti Gica to je sigurno cirkus.

Cool!
Dio Arsenala

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 07 apr 2011, 15:06

JuveSissoko je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Vi dolazeci na ovu temu imate potrebu da privlacite moju paznju ja da hocu da privucem paznju navijaca inferiornih klubova sigurno bi tas otisao, stvar je obrnuta oni dolaze da privuku moju paznju.
de mi napisi sad 5 glavnih razloga sto je Arsenal najbolji i najdominantniji klub na svijetu, da vidim zasto je to tako,hajd :mrgreen:
evo ja cu odmah umjesto Patka...predivan klub na predivnom arapskim stadionom, predivni igraci sa pobjednickim mentalitetom, predivan Vodja koji ima ocinske odnose sa svojim pulenima i kojem je ekonomija preca od rezultatskog imperativa, predivni tolerantni i fleksibilni navijaci koji trpe njihove neuspjehe vec godinama, predivna kraljica koja je veliki fan tog dominantnog kluba, predivna politika kluba tipa "kupuj samo puter od 17 godina"...ma sve je to predivno, kao u bajci sa happy endom...i jednorozi oblijeci oko emirata.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2011, 15:10

-Paja je napisao/la:Istina a i postoje treneri koji ne znaju ni sabirati ili ne znaju u kojoj godini zivimo a i postoje treneri koji potrose budjet neke osrednje drzave i prime 5 komada u utakmici u kojoj se kao najvise trude. Ja rijetko zalazim na teme o tim kvaziligama ako su svi strucnjaci i poznavatelji ko ti Gica to je sigurno cirkus.

Cool!

Trofeji su ti koji razdvajaju trenere na dobre, lose ili vrhunske, a ne njihovo poznavanje elektrotehnike ili ekonomije.

Te kvazilige (Primera i Serie A) biju Engleze gde ih stignu evo vec 50 godina.

6 years and counting.

Be cool, not a fool!

I know you can only be fool. ;)

So I'm kidding with you. 8-)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 15:14

Vidim gica prica o nekom kantanju samo Arsenal je zadnjih godina pobjedio svaki spanski i italijanski klub u ligi prvaka dobro kantaju nema sta :lol: a ono malo sto smo izgubili je plod katastrofalnih sudijskih odluka koje logicno idu u korist losijih ekipa kojima trebaju iste kako bi savladale objektivno bolje i dominantnije kao sto je Arsenal. trofeji da su mjerilo rajkard, guardiola i slicni mediokriteti nikad ne bi osvojili ligu sampiona, svi znamo kako su je osvojili.
Dio Arsenala

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 apr 2011, 15:18

Nisam odavno davao komentare na temi.
Bicu iskren i realan
Pali smo totalno i koliko god proteklih godina vjerovao da možemo osvojiti titulu,od sada sam siguran da sa ovakvim timom ne možemo nikad ništa osvojiti.Nema zelje,zalaganja,agresivnosti,ni čega sto krasi jednu ekipu koja pretenduje na titulu.
Arsavina,rosickog,denilsona,dijabija,bentnera obavezno prodati na ljeto

Arsenalu trebaju mrcine,fizički jaki likovi u sredini koji ce da nas drže tokom citave sezone,jer očito tehnički smo mi nadmocni,ali na tehniku se ne možemo oslanjati tokom citave sezone,a krivac zato je tvrdoglavi venger kojem ne bi ni hođa pomogao da promijeni mišljenje o taktici ekipe.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 apr 2011, 16:27

Haha ste se raspisali...hvala vam :D
Lijep pozdrav sJema :lol:
_______
Wenger dominira!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 07 apr 2011, 16:40

-Paja je napisao/la:Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.
Ne znam da sabiram :lol: Evo idemo redom. Prvo je Čelsi dvije godine uzastopno bio prvak. Pa Mančester tri,pa 2009/10 Čelsi. Eto pošto ja ne znam da računam izračunaj sam i pogledaj realno šanse da sad budete prvaci. Ja ponavljam nisam navijač niti jednog engleskog kluba. Ako vi osvojite titulu ove godine ja ću vam od srca čestitati. A da vidim tebe da li ćeš imati snage da čestitaš Mančesteru ili ćeš kao i poslije svakog neuspijeha jedno dva,tri dana biti u Americi :lol: a onda osuti paljbu po FA,UEFI,protivničkim igračima kao mesarima i sl. Ensadeku svaka čast na objektivnosti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 apr 2011, 17:26

@ Monolog
Ja ne smatram da je Wenger najbolji na svijetu, ja sam sad protiv njega zato sto laze navijace(ne nije u vezi trke za prvaka vec za TV-a) ali da Wenger u nekim kategorijama nije bolji od ostalih jbg jeste... Finansije,pronalazenje igraca, nekad je cak odlican i takticar, ali nekad zna tako ispusiti da je to nevjerovatno, i stvarno je dosadan sa istim izjavama tipa mental strength... :lol: :lol: Valjda je sad rascisceno???
p.s. u mane mu idu izmjene, tj. sto puno ceka da se napravi izmjena, a inace sasvim je dobar, cak i odlican strucnjak,sigurno jedan od boljih na svijetu..
p.s.2 kad Guardiola sam osvoji ligu prvaka, znaci bez ovreba,i ovog sto je ove godine bio, onda mu se to moze racunati, a uz sve to i super kup, kao i prvak svijeta, sve to ide iz pomoci ovreba..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 18:49

drinamen je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.
Ne znam da sabiram :lol: Evo idemo redom. Prvo je Čelsi dvije godine uzastopno bio prvak. Pa Mančester tri,pa 2009/10 Čelsi. Eto pošto ja ne znam da računam izračunaj sam i pogledaj realno šanse da sad budete prvaci. Ja ponavljam nisam navijač niti jednog engleskog kluba. Ako vi osvojite titulu ove godine ja ću vam od srca čestitati. A da vidim tebe da li ćeš imati snage da čestitaš Mančesteru ili ćeš kao i poslije svakog neuspijeha jedno dva,tri dana biti u Americi :lol: a onda osuti paljbu po FA,UEFI,protivničkim igračima kao mesarima i sl. Ensadeku svaka čast na objektivnosti.
Naravno da nikad necu cestitati titulu ako je osvoji tim koji nije zasluzio i koji je uz sudijsku pomoc osvojio istu. A vidi i ovaj prati dje se krecem hoces da te dodam na fejsbuku pa da budes u toku kad krenem na ljetovanje?
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 07 apr 2011, 19:10

AllGunsBlazing je napisao/la:@ Monolog
Ja ne smatram da je Wenger najbolji na svijetu, ja sam sad protiv njega zato sto laze navijace(ne nije u vezi trke za prvaka vec za TV-a) ali da Wenger u nekim kategorijama nije bolji od ostalih jbg jeste... Finansije,pronalazenje igraca, nekad je cak odlican i takticar, ali nekad zna tako ispusiti da je to nevjerovatno, i stvarno je dosadan sa istim izjavama tipa mental strength... :lol: :lol: Valjda je sad rascisceno???
p.s. u mane mu idu izmjene, tj. sto puno ceka da se napravi izmjena, a inace sasvim je dobar, cak i odlican strucnjak,sigurno jedan od boljih na svijetu..
p.s.2 kad Guardiola sam osvoji ligu prvaka, znaci bez ovreba,i ovog sto je ove godine bio, onda mu se to moze racunati, a uz sve to i super kup, kao i prvak svijeta, sve to ide iz pomoci ovreba..
sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 07 apr 2011, 21:11

-Paja je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
Naravno da nikad necu cestitati titulu ako je osvoji tim koji nije zasluzio i koji je uz sudijsku pomoc osvojio istu. A vidi i ovaj prati dje se krecem hoces da te dodam na fejsbuku pa da budes u toku kad krenem na ljetovanje?
Pa sam si to napisao poslije jednog poraza kad te nije bilo 2-3 dana. :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 apr 2011, 22:49

Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 apr 2011, 22:59

hahaha jesi siguran da su dva tri dana? Jos jedan dokaz da ne znas ni sabirati ili samo lupas bezze.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.