Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 07 apr 2011, 10:16

The agent of Galatasaray playmaker Arda Turan has confirmed he is in talks with a top European side over a move for his client. Although the unnamed team are not English, his availability may revive interest from previous suitors Tottenham and Liverpool.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 apr 2011, 12:29

Der_Bomber je napisao/la:LeBron novi clan Liverpool-a :D :shock:
nije mi james bas drag al eto nek nas promovise malo :D
btw dobar ti avatar :D
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 apr 2011, 13:15

asylum je napisao/la:Thumbs up if you've scored the same amount of goals Torres has at Chelsea :lol: :lol:
slika
:mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 apr 2011, 14:33

Cesto vidim da ljudi pominju da je Liverpool za Torresa dobio dva napadaca, hoce li neko objasniti kako?

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 07 apr 2011, 14:38

trebevic je napisao/la:Cesto vidim da ljudi pominju da je Liverpool za Torresa dobio dva napadaca, hoce li neko objasniti kako?
Za lovu koji smo dobili od Toresa ,kupili smo 2 sjajna mlada igraca Suareza & Carrol-a :P Ukratko! :lol:

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 apr 2011, 14:39

Koliko je Liverpool dobio od prodaje Torresa, a koliko je dao za dva napadaca?

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 07 apr 2011, 14:40

trebevic je napisao/la:Koliko je Liverpool dobio od prodaje Torresa, a koliko je dao za dva napadaca?
Od toresa smo dobili nekih 50 M :) , Suarez je placen 23 m,a carrol 35 :P

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 apr 2011, 14:42

Dobili 50 miliona funti, 35 +23=50?

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 07 apr 2011, 14:59

trebevic je napisao/la:Dobili 50 miliona funti, 35 +23=50?

Tu je to negdje 8-)

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 apr 2011, 15:10

50 i 58 miliona funti tu negdje?
Chelsea je za dva igraca platio 80 miliona eura, Liverpool 67,5 miliona eura. Razlika je "tu negdje " 12,5 miliona eura izmedju tih transfera. Jos da dodam da je Liverpool za povrijedjenjog igraca iskesirao 40 miliona eura koji je prvi nastup imao nakon skoro dva mjeseca, doduse u poredjenju sa Aqvilanijem (6 mjeseci) to je dobra stvar.
Sad porediti Torresa Davida Luiza i dvojac iz Liverpoola je nemoguce, a razlika u cijeni je 12,5 miliona, "tu negdje"!

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 07 apr 2011, 15:54

Ma trebevic no sikiriki, bitno je da Torres pogadja i iz utakmice u utakmicu napreduje. Sa druge strane Suarez koji je duplo manje placen nije nista pokazao :cry:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 apr 2011, 15:59

50 mill funti = 56 980 115 eura ;) znaci kratki oko milion ;) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 07 apr 2011, 16:14

Nezz gdje bih napisao pa moram ovdje.
Srijeda 6-i ,april 2011,lokacija Tuzla (Art 2-Soccer Club)
Sve je pocelo divno,kolega Stivi_Dzi i ja smo dogovorili kafu i koju partiju sokera... :mrgreen:
Nakon mukotrpnog ispijanja kafa i Stivijevog mucenja zbog muzike (da se razumijemo u ovom lokalu ne pustaju rock :mrgreen: ) ...
Sve je bilo lijepo,i vrijeme i atmosfera,kafa i nije nesto...al onda nastaju problemi,dogovaramo za soker i dogovorismo se mi ... :lol:
Odlucili smo se za 2h jer je toliko otprilike potrebno da unistim svoje protivnike :mrgreen:.
I dodje nama onaj frajer,nastima vrijeme i ostale simsire i krenusmo mi a onda je sve krenulo nizbrdo.
Stivi na RANDOM dobija Barcelonu :D :| ...prva tekma 5:4 za common City :mrgreen: ,Barca je pala a onda 5 utakmica moje dominacije i 4 ili 5 pobjeda kolege :mrgreen: ,Ibro je pokazao svoju dominaciju,da je bar trenutno u Barci ne bi se covjek ni ljutio al ovako... :D .
I na kraju da zavrsim, zadnju sam opet ja tukao 3:2,prethodne rezultate necemo spominjat :mrgreen: ,i sto god on kaze nemojte mu vjerovat hahahha :mrgreen: .
Samo jos da dodam je Stivi super lik i ponovo se pokazala tacna tvrdnja da su Redsi najbolje osobe na dunjaluku.. :D
ontopic:valjda ce Carroll uci u formu :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 apr 2011, 16:15

Suarez je dao par pogodoaka, a sta je s Carrolom.....David Luiz je dao dva pogotka ako cemo tako.
Cinjenica je da je Liverpool uzeo dobre pare za Fernanda, cinjenica je i to da je iste bacio niz vjetar tj. nisu dobro iskoristili tih 50 miliona koje su dobili. Ako se pitas kako, samo pogledaj tabelu i sve ce ti biti jasno, kao i ispadanje iz Europa Lige.
Ako mislis, pa dobro njima je prva sezona cekaj sljedecu, to i ja kazem, razlika je u tome sto ce Chelsea dovesti jos pojacanja na ljeto, a vec sada razlika u igrackom kadru je ogromna, al' to je vec druga tema...poenta je da niste dobili dva igraca, vec ste dali Torresa i 9,5 miliona eura za napadacki duo!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 07 apr 2011, 16:19

trebevic je napisao/la:Suarez je dao par pogodoaka, a sta je s Carrolom.....David Luiz je dao dva pogotka ako cemo tako.
Cinjenica je da je Liverpool uzeo dobre pare za Fernanda, cinjenica je i to da je iste bacio niz vjetar tj. nisu dobro iskoristili tih 50 miliona koje su dobili. Ako se pitas kako, samo pogledaj tabelu i sve ce ti biti jasno, kao i ispadanje iz Europa Lige.
Ako mislis, pa dobro njima je prva sezona cekaj sljedecu, to i ja kazem, razlika je u tome sto ce Chelsea dovesti jos pojacanja na ljeto, a vec sada razlika u igrackom kadru je ogromna, al' to je vec druga tema...poenta je da niste dobili dva igraca, vec ste dali Torresa i 9,5 miliona eura za napadacki duo!
[youtube][/youtube]

Uzivaj i zavrsi sa tom pricom koja je ovdje prezvakana 100 puta , prodali Torresa doveli dva mlada igraca za buducnost , Torres povrede bla bla bla

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 07 apr 2011, 17:33

Sanchez_8 je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Suarez je dao par pogodoaka, a sta je s Carrolom.....David Luiz je dao dva pogotka ako cemo tako.
[youtube][/youtube]

Uzivaj i zavrsi sa tom pricom koja je ovdje prezvakana 100 puta , prodali Torresa doveli dva mlada igraca za buducnost , Torres povrede bla bla bla
:D :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 apr 2011, 17:35

trebevic je napisao/la:50 i 58 miliona funti tu negdje?
Chelsea je za dva igraca platio 80 miliona eura, Liverpool 67,5 miliona eura. Razlika je "tu negdje " 12,5 miliona eura izmedju tih transfera. Jos da dodam da je Liverpool za povrijedjenjog igraca iskesirao 40 miliona eura koji je prvi nastup imao nakon skoro dva mjeseca, doduse u poredjenju sa Aqvilanijem (6 mjeseci) to je dobra stvar.
Sad porediti Torresa Davida Luiza i dvojac iz Liverpoola je nemoguce, a razlika u cijeni je 12,5 miliona, "tu negdje"!
Ma daj ne prdi trebevic bezveze.
Nepotrebno tjeranje "maka na konac"...
Promasio je manijakalni rus s pojacanjem i to je fakt.
Iako bas i ne simpatisem chelsea, volio bih da torres proradi, zbog njega...
A ti brate imas svoju temu, pa tamo rise o pojacanjima "vasim", a ako se napalis onda mozes i o "nasim".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 apr 2011, 19:50

Ponos Torina je napisao/la:50 mill funti = 56 980 115 eura ;) znaci kratki oko milion ;) 8-)
+ od Babela nekih 6 miliona €. :)

Što se tiče toga ko je bolje poslovao to će pokazati naredna sezona. ;)

Chelseau će se Torresov transfer isplatiti(financijski) kroz prodaju dresova i slične stvari ali igrači teško.Luzi je pravo pojačanje ali još uvijek se uigrava.

S druge strane Suarez je već pokazao o kakvom se igraču radi dok Carroll to tek treba da pokaže(kao i Torres).

Dalje,teško Chelseau ako ovako nastavi.Sinoć Ancelotti vadi iz igre Drogbu(ponajboljeg igrača)a ostavlja Torresa u igri.Govori li ti to šta ? :|

Što se mene tiče nek Torres opet zablista i nek počne zabijati ali to će teško uspijeti osim ako ne bude često igrao(što će biti malo nezgodno s obzirom na stalne povrede te konkurenciju). ;)

JUVE PREGOVARA SA LIVERPOOLOM OKO AQUILANIJA

Juventus je otvorio pregovore sa Liverpoolom oko Alberta Aquilanija u vezi stalnog transfera, pišu talijanski mediji.

Aquilani je trenutno na posudbi u Juventusu do kraja sezone, ali torinski divovi imaju priliku da na ljeto otkupe njegov ugovor za 16.5 miliona eura.

No, kako stvari stoje, nisu spremni izdvojiti toliko novac, te sada pregovaraju sa Redsima, kako bi dogovorili transfer za 12 miliona eura.

Talijanski veznjak već ranije je iskazao da želi ostati u Torinu, rekavši: "Zahvaljujući Juventusu vratio sam se u reprezentaciju. Klub treba procijeniti situaciju, a što se mene tiče ja bih ostao". :arrow:
FK Pjetlovi

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 07 apr 2011, 19:56

Andy Carroll to Liverpool - £35m
Luis Suarez to Liverpool - £22.8

Fernando Torres to Chelsea - £50m
Ryan Babel to Hoffenheim - £6m

Potroseno: £57.8
Primljeno: £56.0

Mislim da sada svima moze biti jasna matematika. Liverpool je potrosio ukupno 1.8 miliona funti u januaru, ako gledamo naravno na ovaj nacin.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 07 apr 2011, 21:17

Carroll pogodio za repku ! :***

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.