Nikad ja njega ne bih vratio zbog onog sto je izbrisao sve o Srebrenici sa Instagram accounta nakon sto je presao cetnicima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- napoleon72
- Kontakt:
Evo sacu pjanke, samo da nadjem metakpjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:02Uzmi pistolj ubij se odmah. Yebo te Zrinjski i ti njih. Takvi navijaci Sarajeva su najgori.napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 08:24To je ono sto je Zrinjski godinama gradio, sad su strah i trepet svima, kao Real u Evropi. Ni na 3:0 protiv njih nisi siguran. Mi smo isto imali sa Vinkom na jesen 2020. godine, nakon tri trofeja u zadnje dvije sezone protiv nas se nije moglo igrat. Zrinjski povede, vratimo se za 5 minuta. Borac na Kosevu izjednaci u 71. minuti, Tatar u 73. ponovo povede. Sloboda u Tuzli u 43. poravna, mi u 44. povedemo. Radnik na Kosevu povede u 89. minuti, mi okrenemo do kraja. Jednostavno protivniku se noge svezu jer znaju da cemo se uvijek vratit.AVNOJ je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:47
Nažalost je tako jer Klubovi protiv Zrinskog odma na početku prvenstva upišu poraze i onda igraju bez ikakvog pritiska ili volje za pobjedom jer niko od igrača ili trenera ne odgovara za taj poraz dok smo mi u fazi kao neko "s kim se može igrati" i svi počevši od medija, igrača trenera analiziraju našu igru i bave se našim manama kao ovo kod prekida ili golmanske pozicije i gledaju kako to da iskoriste.
Uzmi primjer zeljezničara kad im nije dosuđen čist penal protiv zrinskog svi su bili u fazonu kao pa svakako bi izgubili i na te bodove uopće nisu ni računali tako i večina Klubova čak se ne žale ni na pojedine sudiske odluke koje budu dosuđene protiv njih jer znaju da će završiti kao Husref.
Ne kažem da je Zrinski loš, gledao sam večeras i kako su 20 minuta riješili Gošk ali nije to ni blizu onoj ekipi koja je doprinijela pristupu ostalih ekipa kao što sam napisao.
Plus to nije tacno sto si napisao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Odlozena skupstina za 24h, nije bilo kvoruma.
- Nedostajala su četiri udruženja, tri kluba, a u posljednji čas je bila prijetnja predstavniku Unisa iz Vogošće, s obzirom da se tamo održava seminar za certificirane trenere. Valjda mu je zaprijećeno da će mu se to uzeti ako dođe na Skupštinu, navodi Cerić.
- Nedostajala su četiri udruženja, tri kluba, a u posljednji čas je bila prijetnja predstavniku Unisa iz Vogošće, s obzirom da se tamo održava seminar za certificirane trenere. Valjda mu je zaprijećeno da će mu se to uzeti ako dođe na Skupštinu, navodi Cerić.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aduka87 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:20Odlozena skupstina za 24h, nije bilo kvoruma.
S tim što je sutra kvorum 18, a glasa se natpolovićnom većinom.A, današnji kvorum, odnosno danas je sarajevske klubove "prodao" delegat FK Unis Vogošća, Adnan Kantić, koji je svojim kolegama poručio da zbog navodnog pritiska ne smije prisustvovati sjednici.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Magodu nabijem na onu stvar, daju im nase pare za sugavu tribinu a oni zabijaju noz u ledja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sklonio je trbic objavu
-
- Kontakt:
Vicini kerovi bh fudbal izdali!
Pic.ke sa juga!
Pic.ke sa juga!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
A jeste li to ocekivali da ce oni dati glas tj., da ce se nama pridruziti?

04.10.2009 !
Neko je u velikoj zabludi ako misli da ce se ovi tek tako skinuti sa trona, al eto valjda se ustraje u tome. P.S sta je direktor objavio pa obrisao? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo polako brate,smijat cemo se mi jednog dana i oni to dobro znaju.A ostaje upisano ko je bio na kojoj strani,oni su izabrali stranu isti ljudi koji su nas drzali u saci 3 godine,a moje Sarajevo jedinu ispravnu!scudetto89 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:35A jeste li to ocekivali da ce oni dati glas tj., da ce se nama pridruziti?![]()
Hvala ti Boze sto navijam za najbolji klub u drzavi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa dbr Klix objavio da je delegat kona suspendovan, ali da je bila neka delegacija tu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Uvijek ste bili p.. s juga, p... ste i ostali..
Pjesma koja sve opisuje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Vicini kerovi, nogomet ste izdali!
-
- Kontakt:
Bjezi ne zajebaji majke ti, yebo te Zrinjski, cuj ko Real Madrid nemoj se brukat bezvezenapoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:12Evo sacu pjanke, samo da nadjem metakpjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:02Uzmi pistolj ubij se odmah. Yebo te Zrinjski i ti njih. Takvi navijaci Sarajeva su najgori.napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 08:24
To je ono sto je Zrinjski godinama gradio, sad su strah i trepet svima, kao Real u Evropi. Ni na 3:0 protiv njih nisi siguran. Mi smo isto imali sa Vinkom na jesen 2020. godine, nakon tri trofeja u zadnje dvije sezone protiv nas se nije moglo igrat. Zrinjski povede, vratimo se za 5 minuta. Borac na Kosevu izjednaci u 71. minuti, Tatar u 73. ponovo povede. Sloboda u Tuzli u 43. poravna, mi u 44. povedemo. Radnik na Kosevu povede u 89. minuti, mi okrenemo do kraja. Jednostavno protivniku se noge svezu jer znaju da cemo se uvijek vratit.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
80+ bodova u tri sezone vise od nas i nisu bas argument na tvojoj strani.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:48Bjezi ne zajebaji majke ti, yebo te Zrinjski, cuj ko Real Madrid nemoj se brukat bezvezenapoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:12Evo sacu pjanke, samo da nadjem metakpjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:02
Uzmi pistolj ubij se odmah. Yebo te Zrinjski i ti njih. Takvi navijaci Sarajeva su najgori.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
E bas sam se pitao ko ce mi odgovoriti kad ono ti Pantelija.Pantelija je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:5480+ bodova u tri sezone vise od nas i nisu bas argument na tvojoj strani.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:48Bjezi ne zajebaji majke ti, yebo te Zrinjski, cuj ko Real Madrid nemoj se brukat bezveze
Po meni mogu imati 1000+ bodova i da imaju 20 titula opet nece imati dusu kao FK Sarajevo. A vi se busajte sa cinjenicama i brojevima kupljenih titula. Ljudi uzimaju titule otkad je Beus u Savezu.
I ovo je zadnji moj komentar o njima, samo da pokusam da tebi i tvojima docaram koliko su nebitni.
Hajmo sutra 18+

- napoleon72
- Kontakt:
Nema ni Man City dusu al dominiraju. Nisam ja rekao da su oni Real, nego su stvorili sliku o sebi da 8/11 protivnika dole ide spustenih gaca jer ne ocekuju nista, kao i nama sto su dolazili u periodu 2018-2021. i Zelji 2010-2013. Najbolji primjer je to sto ih nismo naprasili sa igracem vise dole, svima bod dobar jer smo u zadnjih 5 sezona dole znali na poluvremenu 3 komada primit.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 21:24E bas sam se pitao ko ce mi odgovoriti kad ono ti Pantelija.Pantelija je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:5480+ bodova u tri sezone vise od nas i nisu bas argument na tvojoj strani.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:48
Bjezi ne zajebaji majke ti, yebo te Zrinjski, cuj ko Real Madrid nemoj se brukat bezveze
Po meni mogu imati 1000+ bodova i da imaju 20 titula opet nece imati dusu kao FK Sarajevo. A vi se busajte sa cinjenicama i brojevima kupljenih titula. Ljudi uzimaju titule otkad je Beus u Savezu.
I ovo je zadnji moj komentar o njima, samo da pokusam da tebi i tvojima docaram koliko su nebitni.
Hajmo sutra 18+![]()
![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HyperOS, iliyaa8, Rodman i 90 gostiju.