Jezik pregrizao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:59Ni mene ne zanima, svakako cemo se raspasti na proljece, pljuvacemo, a Zekic ce raskinuti ugovor.

Jel iko dobio PP?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jezik pregrizao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:59Ni mene ne zanima, svakako cemo se raspasti na proljece, pljuvacemo, a Zekic ce raskinuti ugovor.
Benković, Ordagić i BećirajPendulum je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:13Jezik pregrizao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:59Ni mene ne zanima, svakako cemo se raspasti na proljece, pljuvacemo, a Zekic ce raskinuti ugovor.![]()
Jel iko dobio PP?![]()
Godine lutanja nakon te sezone i jesu nas dovele do ove situacije, potraga za instant riješenjima nakon početnog uspjeha samo su nas vračale više unazad bez obzira na kvalitet, evo i sad imamo pravo kvalitetne igrače na večini pozicija pa opet muku mučimo sa nazovimo manjim ekipama i strepimo do zanje minute. Još uvjek nemamo prvi tim trenutno su to 3-4 igrača za koje možeš teći da će početi utakmicu ostalo se sve još uvjek miksa. Kad budemo imali 9 igrača koji će se znati u po' dana u po' noći da su prvi sastav tad se može početi sa uigravanjem i stvaranjem nekih automatizama gdje češ odamh u sekundi prebaciti se na veći nivo u igri.napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 08:24To je ono sto je Zrinjski godinama gradio, sad su strah i trepet svima, kao Real u Evropi. Ni na 3:0 protiv njih nisi siguran. Mi smo isto imali sa Vinkom na jesen 2020. godine, nakon tri trofeja u zadnje dvije sezone protiv nas se nije moglo igrat. Zrinjski povede, vratimo se za 5 minuta. Borac na Kosevu izjednaci u 71. minuti, Tatar u 73. ponovo povede. Sloboda u Tuzli u 43. poravna, mi u 44. povedemo. Radnik na Kosevu povede u 89. minuti, mi okrenemo do kraja. Jednostavno protivniku se noge svezu jer znaju da cemo se uvijek vratit.AVNOJ je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:47Nažalost je tako jer Klubovi protiv Zrinskog odma na početku prvenstva upišu poraze i onda igraju bez ikakvog pritiska ili volje za pobjedom jer niko od igrača ili trenera ne odgovara za taj poraz dok smo mi u fazi kao neko "s kim se može igrati" i svi počevši od medija, igrača trenera analiziraju našu igru i bave se našim manama kao ovo kod prekida ili golmanske pozicije i gledaju kako to da iskoriste.
Uzmi primjer zeljezničara kad im nije dosuđen čist penal protiv zrinskog svi su bili u fazonu kao pa svakako bi izgubili i na te bodove uopće nisu ni računali tako i večina Klubova čak se ne žale ni na pojedine sudiske odluke koje budu dosuđene protiv njih jer znaju da će završiti kao Husref.
Ne kažem da je Zrinski loš, gledao sam večeras i kako su 20 minuta riješili Gošk ali nije to ni blizu onoj ekipi koja je doprinijela pristupu ostalih ekipa kao što sam napisao.
Bolje da ti ne govori. Ovakva imena nisu došla u našu ligu od kako postoji.Pendulum je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:13Jezik pregrizao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:59Ni mene ne zanima, svakako cemo se raspasti na proljece, pljuvacemo, a Zekic ce raskinuti ugovor.![]()
Jel iko dobio PP?![]()
Da nemamo već 2 stopera ljevaka i jednog koji igra i stopera i lijevog beka, bilo bi prizivanje.
Ja sam cuo od jednog fanatika da nam Mirvic odlazi u januaruTrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()
Uzmi pistolj ubij se odmah. Yebo te Zrinjski i ti njih. Takvi navijaci Sarajeva su najgori.napoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 08:24To je ono sto je Zrinjski godinama gradio, sad su strah i trepet svima, kao Real u Evropi. Ni na 3:0 protiv njih nisi siguran. Mi smo isto imali sa Vinkom na jesen 2020. godine, nakon tri trofeja u zadnje dvije sezone protiv nas se nije moglo igrat. Zrinjski povede, vratimo se za 5 minuta. Borac na Kosevu izjednaci u 71. minuti, Tatar u 73. ponovo povede. Sloboda u Tuzli u 43. poravna, mi u 44. povedemo. Radnik na Kosevu povede u 89. minuti, mi okrenemo do kraja. Jednostavno protivniku se noge svezu jer znaju da cemo se uvijek vratit.AVNOJ je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:47Nažalost je tako jer Klubovi protiv Zrinskog odma na početku prvenstva upišu poraze i onda igraju bez ikakvog pritiska ili volje za pobjedom jer niko od igrača ili trenera ne odgovara za taj poraz dok smo mi u fazi kao neko "s kim se može igrati" i svi počevši od medija, igrača trenera analiziraju našu igru i bave se našim manama kao ovo kod prekida ili golmanske pozicije i gledaju kako to da iskoriste.
Uzmi primjer zeljezničara kad im nije dosuđen čist penal protiv zrinskog svi su bili u fazonu kao pa svakako bi izgubili i na te bodove uopće nisu ni računali tako i večina Klubova čak se ne žale ni na pojedine sudiske odluke koje budu dosuđene protiv njih jer znaju da će završiti kao Husref.
Ne kažem da je Zrinski loš, gledao sam večeras i kako su 20 minuta riješili Gošk ali nije to ni blizu onoj ekipi koja je doprinijela pristupu ostalih ekipa kao što sam napisao.
Gledaj ti lopova po 6 funkcija obavljaju. Yemebo im matere bezobrazne. Dosta!!!
mala akcija nista previsepjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:05Gledaj ti lopova po 6 funkcija obavljaju. Yemebo im matere bezobrazne. Dosta!!!
Svaka cast ako si ovo ti, kada si prvi put pisao mislio sam da se zezasplisek je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:22mala akcija nista previsepjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:05Gledaj ti lopova po 6 funkcija obavljaju. Yemebo im matere bezobrazne. Dosta!!!otkucava vam smradovi iz saveza, zakleo sam se da cu posvetit zivot vasem tjeranju. NISU SVI KAO STO SMO MI
Ja mislim da se on tek zainatio.EastMadness je napisao/la: ↑12 nov 2024, 17:59Ja sam cuo od jednog fanatika da nam Mirvic odlazi u januaruTrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()
![]()
Neza je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:28Samo govorim da ima milion prica i da nista ne treba vjerovati dok ne dodje taj trenutak.EastMadness je napisao/la: ↑12 nov 2024, 17:59Ja sam cuo od jednog fanatika da nam Mirvic odlazi u januaruTrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da se on tek zainatio.
ekipa sa istoka, bivsi sjever i par momaka sa zapada, sacekat danasnju sjednicu pa nastavit daljeErosViverosViv je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:23Svaka cast ako si ovo ti, kada si prvi put pisao mislio sam da se zezasplisek je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:22mala akcija nista previsepjankesarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:05
Gledaj ti lopova po 6 funkcija obavljaju. Yemebo im matere bezobrazne. Dosta!!!otkucava vam smradovi iz saveza, zakleo sam se da cu posvetit zivot vasem tjeranju. NISU SVI KAO STO SMO MI
![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, broj6, Hajdeee, riki46, Tatamata1946 i 64 gosta.