Balta je nesto bolji od serbecica, koji je isprepadan i kikserPeppermintSA je napisao/la: ↑12 nov 2024, 03:14Ališah je teška krampa, njega se odmah riješiti. Balta mi je nekako višak u ovoj ekipi. Traku ne do dragi bog nikom. Eventualno vidjeti sa Šerbečićem.vedinjo98 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 02:05Na zimu vidjeti sta s ovim igracima koji se vracaju s posudbe: Serbecic, Balta, Alisah, Trako.
Besim i Balta vidjeti, dok za Alisaha vidjeti moze li kako konkurisati za prvi tim, ili ce ici na posudbu negdje ovdje. Trako je apsolutno za raskid ugovora, pustiti momka da ide u klub gdje moze igrati kvalitetom.
Od ovih igraca sto su trenutno tu u rosteru, mislim da se Durakovicu i Mehmedovicu moramo zahvaliti. Momci jednostavno nisu dovoljni igracki kvalitetni da igraju za nas. Eldara eventualno ostaviti, ali samo zato jer je U21 igrac.
Ukoliko se niko ne proda, zimus dovesti jednog jakog stopera prioritetno, a ostalo vidjeti ako se slucajno pojavi neki ekstra igrac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- relativizam
- Kontakt:
svi su svemirski brod za nas ,eto postali smo ko gosknapoleon72 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 09:02Poluamateri koji su postali 1996. godine, vec imaju vise titula i evropskih uspjeha od nas. Tipicno mahalsko potcjenjivanje, mi smo u svemu naj naj sto kaze Pimpek, samo nas sistem yebe. Postali smo k'o anam oni jbt.
normalno da ce imati vise titula kad smo im predali drzavu a ne samo savez i sport
da nije politike kakva jest vidio bi koliko bi osvojili,Posusje bi za njih bilo ko manchester united
vidim raskinuo ugovor, slobodan igrac je vec realna opcija. Ovakav igrac je nesto o cemu sanjamo na stoperu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 nov 2024, 01:40U kakvom je trenutno stanju?Nekako mi se cini da ima malo utakmica za svoje godine.A CV da je grmilica nema sta.Cuvao covjek Lewandowskog i Higuaina.
Odakle info za ovo?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
On je super igrac. ima sigurno bolji opcija od nas.mislim od Serie A u BiH ima sigurno neka sredina. 

Ako ga planiraju dovoditi, nadam se da se uslovi već dogovaraju i da će biti tu od prvog dana priprema da uspije formu uhvatiti pošto nije trenirao pola godine. Nemoj mi samo cijenkanja i natezanja do kraja prelaznog pa da onda do maja čekamo da nadođe.
U svakom slučaju, strašan igrač.
U svakom slučaju, strašan igrač.
Moguce je za Alisaha. Uostalom, on je bio u razvojnoj ekipi ovog Sporting Kansasa, daleko je to od neke ozbiljne konkurencije.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 nov 2024, 03:14Ališah je teška krampa, njega se odmah riješiti. Balta mi je nekako višak u ovoj ekipi. Traku ne do dragi bog nikom. Eventualno vidjeti sa Šerbečićem.vedinjo98 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 02:05Na zimu vidjeti sta s ovim igracima koji se vracaju s posudbe: Serbecic, Balta, Alisah, Trako.
Besim i Balta vidjeti, dok za Alisaha vidjeti moze li kako konkurisati za prvi tim, ili ce ici na posudbu negdje ovdje. Trako je apsolutno za raskid ugovora, pustiti momka da ide u klub gdje moze igrati kvalitetom.
Od ovih igraca sto su trenutno tu u rosteru, mislim da se Durakovicu i Mehmedovicu moramo zahvaliti. Momci jednostavno nisu dovoljni igracki kvalitetni da igraju za nas. Eldara eventualno ostaviti, ali samo zato jer je U21 igrac.
Ukoliko se niko ne proda, zimus dovesti jednog jakog stopera prioritetno, a ostalo vidjeti ako se slucajno pojavi neki ekstra igrac.
Za Traku su najbolje rekli pojedini forumasi kad napravi penal u kupu u Gornjem Vakufu. Kazu ostavite ga tamo, vratite se bez njega. Momak je u pocetku obecavao, ali nakon greske u BL kad ga Sablic odmah vadi iz igre on je krenuo silaznom putanjom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Komentari?
Kakav Serbecic, vi izgleda zaboravili kakav je bio prije odlaska na posudbu
Bismillah, u 18h skupština. Očekujemo promjene. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
na zimu dovesti pojacanje u odbrani i na krilu ili u napadu ako Renan Oliveira ode iz kluba. Ali pod uslovom da to budu provjereni igraci koji odmah mogu uskociti u prvi tim, kao Lulic.. Vidjeti samo koliki cemo imati zaostatak na kraju za prvim na tabeli, ako to bude egal, bice extra.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Spomeni i ti nama, slobodno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()

Možeš i u PP.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
isto, možeš u pp hahahaPendulum je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:49Spomeni i ti nama, slobodno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()
Možeš i u PP.![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Isto moze u pp hahajuka55 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:13isto, možeš u pp hahahaPendulum je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:49Spomeni i ti nama, slobodno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:35Ne bih da se ofiram unaprijed,ali kakve se dvije-tri bombe spominju na zimu,tacno bi mi zicaGu pukla da ne spomenem…![]()
![]()
![]()
Možeš i u PP.![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koliki je red komotno ga sarni ovdje, lakse ce ti biti
-
- Kontakt:
Nema ga s ovog spiska da trenutno moze kod nas igrati, osim Besim da se tu vrti oko sastava
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Kakva je ovo obrnuta psihologija?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ni mene ne zanima, svakako cemo se raspasti na proljece, pljuvacemo, a Zekic ce raskinuti ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 72 gosta.