Viveros, Penaranda, Julardžija, Matanović, Nurković, Šerbečić i Trakorelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:31koji su nam igraci trenutno na posudbama osim ovih u radniku
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Je li Zeljkovic na posudbi ili je raskid ugovora bio u pitanju? To sam potpuno zaboravio. Mislim da ti spisku fali i Jelic Balta.juka55 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:36Viveros, Penaranda, Julardžija, Matanović, Nurković, Šerbečić i Trakorelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:31koji su nam igraci trenutno na posudbama osim ovih u radniku
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zeljković nije na posudbi,a Jelić Balta da jeste na posudbiNapapijri je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:41Je li Zeljkovic na posudbi ili je raskid ugovora bio u pitanju? To sam potpuno zaboravio. Mislim da ti spisku fali i Jelic Balta.juka55 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:36Viveros, Penaranda, Julardžija, Matanović, Nurković, Šerbečić i Trakorelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:31koji su nam igraci trenutno na posudbama osim ovih u radniku
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
juka55 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:36Viveros, Penaranda, Julardžija, Matanović, Nurković, Šerbečić i Trakorelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 08:31koji su nam igraci trenutno na posudbama osim ovih u radniku

BRAVO SARAJ'VO!
Neporaženi!
Neporaženi!
Nevjerovatno je koliko smo postali opasni iz prekida dolaskom Djordjevića. Još samo kada bi unaprijedili i branjenje istih...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Konacno imamo ekipu koja se poslije greske vraca, ganja i gleda da je ispravi, a ne galami prema mladjim igracima, ne siri ruke i ne trazi neke faulove dok stoji u mjestu i jedva izgovara psovku od otezanog disanja.
Ponajvise mislim na glupovca, velkoskog i ahmetovica.
Sve na stranu, njihov odnos, borba i ljubav prema klubu ali volim ga i ja samo sto ne naplacujem.
Marketing i fan shop na nivou bajerna.
Postotak ulaganja u odnosu na ligu u kojoj igramo je na nivou reala i spanije.
Veliki Ismir Mirvic.
Sve na stranu, njihov odnos, borba i ljubav prema klubu ali volim ga i ja samo sto ne naplacujem.
Veliki Ismir Mirvic.
Nema mi ništa mrže nego ta nekakva poređenja sa Realima, Bayernima, Liverpoolima etc.
Mi smo Sarajevo ba!
Mi smo Sarajevo ba!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ti momci su osvojili dvije titule ,jedna sezona i dupla kruna . Nisi ti tu nesto dobro gledao .ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 nov 2024, 16:08Konacno imamo ekipu koja se poslije greske vraca, ganja i gleda da je ispravi, a ne galami prema mladjim igracima, ne siri ruke i ne trazi neke faulove dok stoji u mjestu i jedva izgovara psovku od otezanog disanja.
Veliki Ismir Mirvic.
Zrinjski radi dvije stvari bolje nego mi, odnosno imaju bolju strategiju..
Dovode igrace tipa jakovljevic bilbija ticinovic mulahuseinivic, i ti igraci igraju za njih od 5 do 8 godina. Mi dovodimo tipove Renan gulashvili turkes i takvu vrstu napadaca koji ce otic iz kluba za manje pare u neku od zapadnih liga ili tursku koreju nebitno..
Bilbija je zrinjskom 8-9 godina sa 6 mjeseci u koreji.
Mi moramo trazit napadace tipa Nurdin ahmetovic, jer sad ako prodamo Gulashvilija mi nemamo financisku moc da platimo napadaca koji ce dat za prepstali 14-15 kola 13 golova 4 asistencije, takodje nemamo napadaca negdje na posudbi kojeg razvijamo, u pl bh nepostoji napadac cak da ga platimo 1 m€ da moze nadomirit Gulashvilija..
Bez dobrog napadaca koji je tu bar 2 godine i koji konstantno dobro igra al kojeg niko nece van bh granica tip bilbija ahmetovic krpic tesko mozemo do titule. Benko je jedini primjer koji je odma poceo trpat al njega je jedva placo cardif city,sad onakav tip nece pogledat pl bh (ako je pogotovo free agent) bez 600 k€ godisnje
Naravno da sam ja akademiju za prodaju igraca i svjestan sam da moramo zivit od neceg al sve ostale pozicije u pl bh je lakse 10x zakrpit nego spica. Evo djordjevic jovic beganovic celik golman na tim pozicijama ima mnogo vise izbora i za dosta manje love mozes dovest bas kvalitet. Evo lulic bubanja pavcic taj kvalitet u spicu je 1 m € godisnje minimum
Dovode igrace tipa jakovljevic bilbija ticinovic mulahuseinivic, i ti igraci igraju za njih od 5 do 8 godina. Mi dovodimo tipove Renan gulashvili turkes i takvu vrstu napadaca koji ce otic iz kluba za manje pare u neku od zapadnih liga ili tursku koreju nebitno..
Mi moramo trazit napadace tipa Nurdin ahmetovic, jer sad ako prodamo Gulashvilija mi nemamo financisku moc da platimo napadaca koji ce dat za prepstali 14-15 kola 13 golova 4 asistencije, takodje nemamo napadaca negdje na posudbi kojeg razvijamo, u pl bh nepostoji napadac cak da ga platimo 1 m€ da moze nadomirit Gulashvilija..
Bez dobrog napadaca koji je tu bar 2 godine i koji konstantno dobro igra al kojeg niko nece van bh granica tip bilbija ahmetovic krpic tesko mozemo do titule. Benko je jedini primjer koji je odma poceo trpat al njega je jedva placo cardif city,sad onakav tip nece pogledat pl bh (ako je pogotovo free agent) bez 600 k€ godisnje
Naravno da sam ja akademiju za prodaju igraca i svjestan sam da moramo zivit od neceg al sve ostale pozicije u pl bh je lakse 10x zakrpit nego spica. Evo djordjevic jovic beganovic celik golman na tim pozicijama ima mnogo vise izbora i za dosta manje love mozes dovest bas kvalitet. Evo lulic bubanja pavcic taj kvalitet u spicu je 1 m € godisnje minimum
Zrinjskom ne trebaju pare da prezive, imaju beusa i hdz iza sebe. Kada su borac zrinjski prodali igraca za neku vecu cifru?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 17:51Zrinjski radi dvije stvari bolje nego mi, odnosno imaju bolju strategiju..
Ipak protiv Borca u decembru
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bože, što je lijepo Sarajevo moje kad' je cijelo BORDO BOJE
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Trbić rekao
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Eno Sema (Bordo vremeplov) kaže da je čuo komentatora na utakmici borac - Igman kako govori "još 4 kola do kraja" - i ja sam ga čuo.
Odakle tebi da igramo u decembru?
Gošk
Zrinjski
Radnik
Posušje
Borac
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ih, odlično nam je, nadam se pobjedama ipak igramo ove teže utakmice kod kuće

Trenutno korisnika/ca: keli, Lecler, napoleon72, tajsamja, tutankamon1905, USB i 63 gosta.