FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ulični Muzičar
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 20:05

robovi88 je napisao/la:
Ulični Muzičar je napisao/la:Ne zamerite, braćo Interisti, ali u ovom teškom trenutku (za vas) potrebno je i malo smeha:

http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/vic-dana.html
eno ga gore, ja te preteko opet :mrgreen:

jbg sry :lol:
:D
dobro, neka dva puta pročitaju...

meni je drugi put bilo još smešnije nego prvi put. :lol:
www.ulicni-muzicar.****

Fanatico
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico » 06 apr 2011, 20:12

slika
slika
:cry: :evil:

Ciao Interisti. :D
Massimo Moratti: "It's better to be multi-ethnic than buying matches."

C'e solo Inter!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 06 apr 2011, 20:45

Jao ovih sto navijaju za Milan koji provokatori, ali nekako ih razumijem, 14 Bajrama Milan ne moze da osvoji scudetto pa docekali svojih 5 min. mada jos nije gotovo u seriji A ;)
Pazza Inter Amala

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 20:53

endem_ je napisao/la:Jao ovih sto navijaju za Milan koji provokatori, ali nekako ih razumijem, 14 Bajrama Milan ne moze da osvoji scudetto pa docekali svojih 5 min. mada jos nije gotovo u seriji A ;)
Ni vi niste osvojili LP 50 godina pa vas nismo ovako prcali ko sto vi nas sad za skudeto ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 21:19

Kako broje Interisti?
Uno, Due, Milan, Quattro, Schalke...
www.ulicni-muzicar.****

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 apr 2011, 22:31

Ulični Muzičar je napisao/la:Kako broje Interisti?
Mislio sam da si barem ti ozbiljniji no izgleda da sam pogriješio pa tamburaj zajedno sa robom iz Ze po ovoj temi, samo udrite, takmičite se ko će više "pametnih"postova nabiti ovdje...
Otkud Vam tolika snaga, strava........

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 22:38

Mister No je napisao/la:
Mislio sam da si barem ti ozbiljniji no izgleda da sam pogriješio pa tamburaj zajedno sa robom iz Ze po ovoj temi, samo udrite, takmičite se ko će više "pametnih"postova nabiti ovdje...
1. Za ovo mi nije potrebna nikakva snaga ;)
2. Sjećaš se onog "penzionerski dom" itd...
3. Nismo vam mi krivi što ste angažovali najglupljeg trenera na Svijetu

Pa "brate" kad ti budem pričo nešto "lično" uvrjedljivo onda mi možeš prigovoriti. Vi nas nebi "prcali" da smo popušili od trećerazredne ekipe 2:5 na domaćem terenu ? Ipak smo najveći "rivali". Pogledaj malo temu Barse ili Reala ...

Vjeruj znam kako ti je
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 apr 2011, 22:45

Nemaš ti pojma kako je meni, no ne kontam u zadnjih 10 dana napisao si 50 postova ovdje, otkrio si ljubav prema Interu ili nešto drugo.Ako je neko i provocirao na temi Milana , a vjerujem da jeste, razumijem par postova ali visiti ovdje no ako imaš potrebu , udri brate .
Ne brini ti za Lea, ako je najgluplji neka je, drži se ti svojih, možda dovedemo i Allegria.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 apr 2011, 23:09

i pored toliko "loseg" Intera,ovdje vise likovi od kojih je "losi" Inter opet otisao dalje u LP ili likovi koji sanjaju da ih "losi" Inter jednom ne izbaci na "srecu",il ovi treci za koje je LP misaona imenica :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 23:27

Mister No je napisao/la:

:oops:
www.ulicni-muzicar.****

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 08:13

Eto'o na hotel u posljednjih godinu dana potrošio gotovo milijun eura

Ekscentrični kamerunski nogometaš Intera Samuel Eto'o već godinu dana živi u jednome luksuznome milanskom hotelu...

Onamo se preselio na zahtjev vlastite supruge, koja je doživjela nervni slom nakon što je obitelj 30-godišnjeg Kamerunca postala žrtvom pljačke u njihovoj milanskoj vili, prilikom čega je napadač Intera ostao kraći za više milijuna eura.

Ispunivši želju supruzi Kamerunac je pristao preseliti na, po njegovu obitelj, daleko sigurnije mjesto. Iznajmio je tako najluksuzniji apartman u dotičnom hotelu, te ga već punih godinu dana plaća 2500 eura na dan.

Pomnoži li se cijena boravka u hotelu s brojem dana u godini, Kamerunac je samo za stambeno pitanje u proteklih 365 dana izdvojio 912.500 eura.
:shock: :shock:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 12:02

sta bi ono s schalke? :ugeek: :shock: :o ...sramotite italijau
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 apr 2011, 13:25

SoloJuve26 je napisao/la:sta bi ono s schalke? :ugeek: :shock: :o ...sramotite italijau
hahaha navijac Juventusa doso sa pricom o sramocenju Italije :lol: :lol:
za neke klubove Liga Prvaka je misaona imenica ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 apr 2011, 13:33

Emiliano Viviano
Domenico Criscito
Nuri Sahin
Alexis Sanchez

su glavne mete tokom ljeta, uz vracanje Santona, dok bi Coutinho i Obi mogli u Udinese za Sancheza, a Mariga bi mogao put EPL...steta sto se nasi rjesavaju trojice veznih igraca koji bi nam za 2-3 godine mogli biti glavni igraci, ali eto valjda znaju sta rade...

Cordoba, Matrix bi takodjer trebali da nas napuste na ljeto...prvi bi mogao u Atalantu, dok bi Matrix zavrsio karijeru...Maicon isto tako bi mogao da nas napusti, kao i JC ukoliko budu nasi Viviana vracali...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 13:45

Io_Sono_Interista je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:sta bi ono s schalke? :ugeek: :shock: :o ...sramotite italijau

Pa ako se onako sramotno gubi jos kod kuce protiv Schalke onda bolje ni neigrati u LP.. Boze sacuvaj ono jos nisam nigdje vidio :ugeek:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 07 apr 2011, 14:24

Huska je napisao/la:Emiliano Viviano
Domenico Criscito
Nuri Sahin
Alexis Sanchez

su glavne mete tokom ljeta, uz vracanje Santona, dok bi Coutinho i Obi mogli u Udinese za Sancheza, a Mariga bi mogao put EPL...steta sto se nasi rjesavaju trojice veznih igraca koji bi nam za 2-3 godine mogli biti glavni igraci, ali eto valjda znaju sta rade...

Cordoba, Matrix bi takodjer trebali da nas napuste na ljeto...prvi bi mogao u Atalantu, dok bi Matrix zavrsio karijeru...Maicon isto tako bi mogao da nas napusti, kao i JC ukoliko budu nasi Viviana vracali...
santona vratiti samo ako se pokaze u ceseni,u protivnom sto ce nam,matrixa,cordobu,chivua obavezno otjerati,maicon,motta i slicni koji neznaju sta hoce lijepo upitati sta zele od zivota i dati im mogucnost odlaska,po meni najvaznije je pojacati vezni red i to sa 2 dokazana igraca,tu nam najvise skripi i pokazalo se da smo u vezi najtanji,napad nije prioritet jer imamo fenomenalnog samuela,pazzinia koji ce tek naredne sezone pokazati svoje prave vrednosti,a i milito je tu kao alternativa,povratkom samuela uz lucia,ranochiu imamo sasvim dobru odbranu ali trteba nam jedan dobar i dokazan lijevi bocni jer se u nagatoma jos nemozemo pouzdati,zaneti je vec pri kraju,kako god u vezi nam trebaju 2 igraca plus jedan defanzivni vezni,ma jeb ga treba nam puno i nemoze biti 100 miliona za to a dabogda da se ostvari,svaki dan ocekujem da moratti izadze sa pricom da nam netrebaju pojacanja i da smo jako kvalitetni :roll: :?
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 14:39

:D uh uh dont get me started , vi 40 godina sramotite Italiju, covjece pa to je skoro bilo pola vijeka, polako momce zaleces se tamo gdje ces "potonuti", nema smisla, svi smo mi za uspjesnu Italiju i ligu joj, al moras malo bit realan, 5 od Schalkea jeste sramota, da je to bio Man Utd i tad bi bilo sramota, tako da.... 5 golova je 5 golova treba bit realan,isto kao sto je sramota da Lech da Juventusu u Torinu 3 gola a ekipa stoljecima poznata po sjajnoj odbrani, tako da.. ne zaleci se sine
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 07 apr 2011, 14:58

JuveSissoko je napisao/la:
:D uh uh dont get me started , vi 40 godina sramotite Italiju, covjece pa to je skoro bilo pola vijeka, polako momce zaleces se tamo gdje ces "potonuti", nema smisla, svi smo mi za uspjesnu Italiju i ligu joj, al moras malo bit realan, 5 od Schalkea jeste sramota, da je to bio Man Utd i tad bi bilo sramota, tako da.... 5 golova je 5 golova treba bit realan,isto kao sto je sramota da Lech da Juventusu u Torinu 3 gola a ekipa stoljecima poznata po sjajnoj odbrani, tako da.. ne zaleci se sine
jest sramota,sramota da veca ne moze biti,jad i cemer,ali kad su svi takvi onda neka je i inter,to je samo ogledalo i odraz cijele lige i stanja u njoj,pa nemoze inter vec 5 god sam braniti cast i ponos italijanskog fudbala,bilo je pitanje vremena kad ce possustati i predati se,samo zalosno je to sto je slag i skalp interu skinuo klub koji nema nikakve veze sa kvalitetom i vrhunskim fudbalom,tim koji je je sigurno u realnosti iu stvarnom omjeru snaga bar za 2-3 stepenice ispod intera,ali eto schalke se nasao u pravo vreme na pravom mjestu kada se u interu desavaju cudne i misteriozne stvari kada je ocigledno da mnoge stvari u samom klubu nisu uredu i da su mnogi odnosi u timu poljuljani,salke se nasao u situaciji da skalpira oronulog i starog bolesnika,bivsega junaka herkulesa koji se i u svojim starim danima oronuo i iscrpljen od bolesti i umora hrvao i pobjedzivao evropske velikane,a svaka ta bobjeda sa sobom je nosila i odredzene posljedice te nezaljecive rane usljed kojih je inter i podlegao bas u utakmici sa salkeom koji vjerujte nema mnogo svojih zasluga za onaj uspjeh 5 postignutih golova i sahranu intera,zasluge za to mogu se pripisati mozda klubovima iz minhena,londona,barcelone,milana itd :| :!:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2011, 15:04

Amell koji pise nesto razumno u svojim postovima je pravo osvezenje.

Pa makar bio i vol.2.

:mrgreen: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 15:05

ja to gledam ovako i znam da je to razlog, razlog sto je Juve primio 4 gola od Bayerna nije neka superiornost Bayerna u tom trenutku nego jednostavno cinjenica da je Juve igrao derbi sa Interom nekoliko dana ranije i znamo kako se tamo grize i sta se sve radi , koliko se igraca redovno povrijedi, isto se sad desilo sa Schalkeom, Inter je psihicki a sto je jos vaznije fizicki slomljen bio, pa mu jedan,Schalke koji je za tri klase slabiji da 5 golova, jednostavno je tako a mnogi nece da shvate,da je italijanskim klubovima dobit derbi protiv najljuceg prvaka SVE, mada iako ne racionalna odluka,bolje je igrati u LP i dobit vece pare, al srce je srce i ides da deres u derbiju iako kontas da ti se to moze obit o glavu za koji dan u LP i slicnim kupovima, ja cu ruku dat ako nije Palermu ili Napoliu veci praznik kad naguze Juve nego kad prodju jbenu grupu Europa Lige,al mnogi to ne shvataju pa dizu Schalke u nebesa,nidje veze
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.