NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Texansi u redzoneu bez Diggsa i Collinsa u problemima, do redzona napad fercera, Mixon igra al čim se približe endzoni problemi
Onaj rb Jetsa će da sanja ovu tekmu, prvo nošenje u sezoni i u karijeri haman, i onakav potez, baš se proslavio
Sad čekamo Ohio protiv Penn Statea u subotu, derbi B10
Onaj rb Jetsa će da sanja ovu tekmu, prvo nošenje u sezoni i u karijeri haman, i onakav potez, baš se proslavio

Sad čekamo Ohio protiv Penn Statea u subotu, derbi B10

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šteta što najbolji QB u diviziji nije heftu ranije preuzeo mjesto startera kod nas, inače bi sad igrali za preuzimanje divizije protiv Vikesa.
Ovako teško, ali zadovoljit se mjestom u wc rundi koje sa Flaccom ne bi trebalo doći u pitanje. Mislio sam da će kasno napraviti promjenu na poziciji QB, ali sam pozitivno iznenađen jer smo idalje u dobroj poziciji iako sad dolazi 5 teških tekmi. Sa 3 pobjede tu, mislim da je wc siguran.
Ovako teško, ali zadovoljit se mjestom u wc rundi koje sa Flaccom ne bi trebalo doći u pitanje. Mislio sam da će kasno napraviti promjenu na poziciji QB, ali sam pozitivno iznenađen jer smo idalje u dobroj poziciji iako sad dolazi 5 teških tekmi. Sa 3 pobjede tu, mislim da je wc siguran.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
strašno hvatanje wilsona, negdje između odella i deza
po meni je bio prije dez … dakle incomplete catch

po meni je bio prije dez … dakle incomplete catch
Ma losiji smo dosta nego sto te omjer pokazuje/nalaze. OL truba, Stroud ne pravi plays kao prosle godine, logicno je da je morao podesiti igru jer ekipe imaju dovoljno filma da se pripreme za njeg, medjutim morao se trgnut do sad, vec 9 tekmi odigrano. Secondary nam truba takodjer. U NFL-u se samo rekord broji ali za nesto vise mi cijelokupna ekipa ne djeluje da ce napraviti nesto vise od prosle sezone, znaci jedna pobjeda u playoffu
Hahaha kakav TD Patsa 

carr je uspio izgubiti od 31 tima, sad su mu još samo ostali raidersi, a i protiv njih igra za koju heftu 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bowles poklonio pobjedu sinoć Chiefsima kad nije išao na 2pt konverziju na kraju poslije TD 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odbrane na apratima sinoć, klasik kkao i zadnji put kad su igrali, shootout Burrowa i Lamara u drugom pol, Chase sam 264 yarde i opet izgube
Zadnji drive zastavica za zastavicom, i na kraju na pokušaju za 2p zanijemili, iako je bilo svega, od holdinga ili flopa Gesickog do facemaska na Burrowu, al imam osjećaj da su i zabili Lamar bi im marširao do FG za ono vremena što je ostalo, nekih 30ak sekundi mislim

Zadnji drive zastavica za zastavicom, i na kraju na pokušaju za 2p zanijemili, iako je bilo svega, od holdinga ili flopa Gesickog do facemaska na Burrowu, al imam osjećaj da su i zabili Lamar bi im marširao do FG za ono vremena što je ostalo, nekih 30ak sekundi mislim

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zbog čega to misliš? Evo sinoć su Bengalsi išli i izgubili veoma važnu tekmu na jednom playu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 09:31Bowles poklonio pobjedu sinoć Chiefsima kad nije išao na 2pt konverziju na kraju poslije TD![]()
Možda je statistički korektno pokušati uzeti 2 yarda, ali po meni staviti cijelu tekmu koja je toliko sadržajna u jedan play, a imaš mogućnost odvesti u produžetak gdje se može svašta dogoditi i gdje imaš više snapova da napraviš nešto, je van pameti.
Samo me Chase uneredio na fantasyu sinoć 44 poena i Bengalsi opet izgubiše

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim zbog odbrane i umora u odbrani, jer je puno teže odbraniti napad u OTu (posebno protiv Mahomesa i Chiefsa) negoli nekad na početku tekme, kad su puno svježiji i odmorniji.Edin TM87 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:58Zbog čega to misliš? Evo sinoć su Bengalsi išli i izgubili veoma važnu tekmu na jednom playu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 09:31Bowles poklonio pobjedu sinoć Chiefsima kad nije išao na 2pt konverziju na kraju poslije TD![]()
Možda je statistički korektno pokušati uzeti 2 yarda, ali po meni staviti cijelu tekmu koja je toliko sadržajna u jedan play, a imaš mogućnost odvesti u produžetak gdje se može svašta dogoditi i gdje imaš više snapova da napraviš nešto, je van pameti.
Samo me Chase uneredio na fantasyu sinoć 44 poena i Bengalsi opet izgubiše![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, ali su također mogli imati prvi posjed i riješiti tekmu na bacanju novčića. Isto tako nikad ne znaš hoće li biti neki fumble ili bad snap, a kod konverzije za 2 poena imaš samo jedan pokušaj i pritisak je mnogo veći na svakog igrača u napadu u odnosu na odbranu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
SEC nikad izjednaceniji, svaki vikend neki upset, Georgia dobije Texasa pa izgubi od Ole Missa pa iduci vikend ceka Tenessee. Bama nasamarala LSU, Milroe ih ubio nogama.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
znalo se da će obje pojačane konferencije biti žestoke, ali ovo je još žešće, posebno jer su timovi koji inače rijetko zakazuju ove godine debela sinusoida, toplo-hladno. ja imam neki utisak da je taj pad koncentracije direktna posljedica proširenog playoffa i te neke nove mogućnosti greške koja prije nije postojala. vidjećemo koliko će komisija uopšte biti naklonjena tom novom mini NFLu i hoće li im dati više od 4 mjesta
što je najbolje, definitivno nikad nije bilo ni približno ovoliko vrhunskih tekmi
što je najbolje, definitivno nikad nije bilo ni približno ovoliko vrhunskih tekmi

je l nema redzone na AS veceras?!
Kakva ludnica 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al sta uradi onaj linijas u Wash, lik proda ekipu sa ofsajdom, bukvalno pokloni pobjedu Steelersima. Chiefsi se opet izvukose, ko zna koji put ove sezone, ne znam kad su dobili neku normalnu tekmu bez drame, omjer i ono kako igraju u debelom nesrazmjeru, ekipe im poklanjaju pobjede, iako im je odbrana jaci dio ekipe ove sezone.
Bucsi su isto skoro uvijek zagarantovana drama, samo sto oni nadju nacina kako izvuci poraz iz pobjede
Cekamo Steelerse i Ravense iduce sedmice, to ce da bude zabavno
Bucsi su isto skoro uvijek zagarantovana drama, samo sto oni nadju nacina kako izvuci poraz iz pobjede

Cekamo Steelerse i Ravense iduce sedmice, to ce da bude zabavno

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ovo će se chiefsima sve vratiti u playoffu
Odrasmo Lionse
najbolje poluvrijeme Texansa ove sezone
Aj sto me Stroudira

Aj sto me Stroudira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.